Gary Bakewell

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Muž a chlapec (2002)
  2. Prioritný cieľ (2000)  
  3. Príbeh Lindy McCartneyovej (2000)
  4. Neverwhere (1996)
  5. Backbeat (1994)  
  6. Chef! (1993)
  7. Take the High Road (1980)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.