Rob King

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Tiger Heart (1996)
  2. Decoy (1995)
  3. Chopper Chicks in Zombietown (1991)
  4. Welcome Home, Roxy Carmichael (1990)  
  5. Hot Touch, The (1982)
  6. Exterminator, The (1980)

Režijná Filmografie:

  1. Bez zlého úmyslu (2000)
  2. Something More (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.