Gregory Sporleder


(Gregory Michael Sporleder)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. American Horror Story - Murder House (2011)  
  2. Memphis Beat (2010)
  3. Crazies, The (2010)    
  4. Hotel pre psov (2009)  
  5. True Blood: Pravá krv (2008)    
  6. Big Bounce (2004)
  7. Domček v prérii (2004)
  8. Jednotka rýchleho nasadenia (S.W.A.T.) (2003)  
  9. Čierny jastrab zostrelený (2001)    
  10. 24 (2001)  
  11. Parádna jazda (2001)
  12. G-Men from Hell (2000)
  13. Fail Safe (2000)  
  14. Nepobozkaná (1999)  
  15. V koži Johna Malkovicha (1999)  
  16. Niet úniku (1998)
  17. At Sachem Farm (1998)
  18. I Woke Up Early the Day I Died (1998)
  19. Fanatics, The (1997)
  20. Tvrdá odplata (1997)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.