Jenifer Lewis


(Jenifer Jeanette Lewis)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 25.1.1957

Miesto Narodenia: Kinloch, Missouri, USA

Herecká Filmografie:

  1. Magic City, The (2014)
  2. Baggage Claim (2013)  
  3. Playin' for Love (2013)
  4. Think Like a Man (2012)  
  5. Zambezia (2012)  
  6. Playboy Club, The (2011)  
  7. Five (2011)  
  8. Autá 2 (2011)  
  9. Mo'Nique Show, The (2009)
  10. Biography: Whoopi Goldberg (2009)
  11. Meet the Browns (2009)
  12. Not Easily Broken (2009)  
  13. Princezná a žaba (2009)  
  14. Prop 8: The Musical (2008)
  15. Meet the Browns (2008)
  16. Autá (2006)    
  17. Denník šialenej rodinky (2006)
  18. Made in Hollywood (2005)  
  19. Nora's Hair Salon (2004)
  20. Cookout, The (2004)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.