Alan Tudyk


(Alan Wray Tudyk)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 16.3.1971

Miesto Narodenia: El Paso, Texas, USA

Herecká Filmografie:

  1. Zootropolis (2016)  
  2. Vaiana (2016)    
  3. Rogue One: A Star Wars Story (2016)  
  4. Labyrint: Zhorenisko (2015)  
  5. Dobrý dinosaurus (2015)  
  6. Trumbo (2015)    
  7. Oddball (2015)  
  8. Welcome to Me (2014)    
  9. Justice League: War (2014)  
  10. Veľká Šestka (2014)  
  11. Premature: Prebudím sa včera (2014)  
  12. 42 (2013)  
  13. Ľadové kráľovstvo (2013)    
  14. Firefly 10th Anniversary: Browncoats Unite (2012)
  15. Abraham Lincoln: Lovec upírov (2012)    
  16. Strange Frame: Love & Sax (2012)
  17. Doba ľadová: Zem v pohybe (2012)  
  18. Ralph Rozbi-to (2012)    
  19. Alvin a Chipmunkovia 3 (2011)  
  20. Conception (2011)
 

...více

Životopis

Herec Alan Tudyk sa narodil 16. marca 1971 v Texase, kde aj vyrástol. Prvé kontakty s herectvom prišli už na strednej škole, ale plnohodnotne sa mu začal venovať až pri jeho štúdiu na univerzite (Lon Morris Junior College). Ako člen hereckého krúžku Delta Psi Omega získla niekoľko ocenení a bol považovaný za veľký talent. Bohužial tento svoj talent zatiaľ naplno nevyužil a na svoju veľkú rolu ešte len čaká.

V jeho podaní sme však už videli niekoľko vedľajších postáv. Za jeho debut sa považuje komédia DOKTOR FLASTR, v ktorom dostal len malú rolu. Objavil sa aj vo filmoch 28 DNÍ, SRDCE V ATLANTÍDE či SKVELÍ CHLAPI. Po boku Paula Bettanyho a Heatha Ledgera si v PRÍBEHU RYTIERA zahral horkokrvného Wata alebo s Vincom Vaughnom a Benom Stillerom vo VYBÍJANEJ piráta Steva.

So svojimi úlohami sa dokázal pohrať a vytvoriť postavám zaujímavé charaktery. Pomaly, ale isto si získava dôveru režisérov a producentov a dostáva čoraz atraktívnejšie role.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.