Ján Zeman

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 13.2.1944

Zemřel: † 19.11.2010

Miesto Narodenia: Zvolen, Slovenský štát,

Miesto úmrtí: Bratislava, Slovensko

Herecká Filmografie:

  1. Comeback (2008)
  2. Společenská hra (1969)

Režijná Filmografie:

  1. Zlatý chlieb (2001)
  2. Opojenie z premeny (1998)  
  3. Duchovo nájomné (1995)  
  4. Výstrel na Bonaparta (1992)
  5. Dobrodinec (1991)  
  6. V rannej hmle (1990)
  7. Mesto Anatol (1988)
  8. Ale, choď! (1988)
  9. Úsmev diabla (1987)
  10. Hrdina západu (1987)
  11. Ján Literát (1984)
  12. Kľúče od mesta (1983)
  13. Na konci diaľnice (1982)  
  14. Zbraně noci - síla dne (1980)
  15. Citová výchova jednej Dáše (1980)
  16. Hra na telo (1979)  
  17. Kyselinovej sajrajt (1969)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.