Giorgio Serafini

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 3.4.1962

Miesto Narodenia: Brusel, Belgie,

Herecká Filmografie:

  1. Rush (2013)
  2. Sokol a holubica (2009)  
  3. Texas 46 (2002)
  4. Garbage Man, The (1996)
  5. Supplì (1993)
  6. Blu notte (1992)

Režijná Filmografie:

  1. Démoni minulosti (2013)  
  2. Rush (2013)
  3. Between, The (2012)
  4. Neľútostný zabijak (2010)  
  5. Sokol a holubica (2009)  
  6. Bene e il male, Il (2009)
  7. Orgoglio capitolo secondo (2005)
  8. Orgoglio (2004)
  9. Texas 46 (2002)
  10. Garbage Man, The (1996)
  11. Blu notte (1992)
  12. Murs de sable, Les (1991)
  13. Nickelodeon Type, The (1986)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.