Teri Polo


(Theresa Elizabeth Polo)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1.6.1969

Miesto Narodenia: Dover, Delaware, USA

Herecká Filmografie:

  1. Outlaws and Angels (2016)  
  2. Climbing Life (2014)
  3. Vianočný posol lásky (2014)  
  4. Final Recourse (2013)
  5. A Taste of Romance (2012)  
  6. Christmas Angel (2012)
  7. Vianočné srdce (2012)  
  8. Beyond (2011)
  9. Material Lies (2011)
  10. Man Up (2011)
  11. We Have Your Husband (2011)
  12. Glory Daze (2010)
  13. Law & Order: Los Angeles (2010)
  14. Fotri sú lotri (2010)  
  15. Hole, The (2009)  
  16. Smrtonosná búrka (2009)  
  17. 2:13 (2009)
  18. Washington Field (2009)
  19. Beacon, The (2009)  
  20. Vysnívané dieťa (2009)

Režijná Filmografie:

  1. Dragon's Quest (1983)
 

...více

Životopis

Theresa Elizabeth Polo se narodila v Doveru manželům Jane a Vincetu Polo. Už od svých pěti let studovala po dobu dvanácti let balet. Poté, co vyhrála v modelingové soutěži, se v sedmnácti letech přestěhovala do New Yorku, věnovat se herecké kariéře. V dubnu roku 1997 se vdala za fotografa Anthonyho Moora a v roce 2003 se rozvedli. O rok později potkala bubeníka Jamieho Wollama. Teri má dvě děti - syna Griffina (*2002, s Moorem) a dceru Bailey (*2007, s Wollamem).

Teri hostovala v mnoha televizních pořadech jako THE PRACTICE, FELICITY, CHICAGO HOPE, SPORTS NIGHT, NUMB3RS a FRASIER. Také hrála v minisériích Fantoma opery jako Christine Daae. Hrála detektiva Ashovou v televizním seríálu BRIMSTONE a objevila se v šesté a sedmé sezoně politického dramatu THE WEST WING, kde hrála roli Helen Santos.

Teri Polo je hlavně známá pro svou roli ve filmu FOTR JE LOTR, kde hrála Pamelu Marthu Byrnes, a jeho pokračování JEHO FOTR, TO JE LOTR! V únoru roku 2005 se Teri objevila na obálce časopisu Playboy, kde pózovala nahá. Bylo to v souvislosti právě s vydáním JEHO FOTR, TO JE LOTR! Byla také zařazena na 42. příčku v žebříčku Maxim Hot 100 Women z roku 2002. Teri byla i jednou z hvězd v sitcomu I'M WITH HER.

V roce 2009 hrála v Hallmark filmu V OČEKÁVÁNÍ ZÁZRAKU s Jasonem Priestleyem a Cheech Marin. Také si zahrála ve filmu Michaela Stokese MRTVÍ MEZI NÁMI. V roce 2010 se znovu vrátila do role Pam Byrnes ve filmu FOTŘI JSOU LOTŘI, což je pokračování FOTR JE LOTR a JEHO FOTR, TO JE LOTR! Také hraje v hororu THE HOLE.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.