Stanley Anderson

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 23.10.1939

Miesto Narodenia: Billings, Montana, USA

Herecká Filmografie:

  1. Posledný výstrel (2004)
  2. Pravá blondínka 2 (2003)  
  3. Porota (2003)  
  4. 40 dní a 40 nocí (2002)  
  5. Simone (2002)  
  6. Spider-Man (2002)    
  7. Červený drak (2002)  
  8. Mediálna honba (2000)
  9. Čakanie na smrť (2000)
  10. Spomienky na minulý život (2000)  
  11. Kid (2000)  
  12. Skúška života (2000)  
  13. Miluj blížneho svojho (1999)
  14. Jazero (1998)
  15. Armageddon (1998)  
  16. Žiara (1997)  
  17. Temné sprisahanie (1997)  
  18. Dangerous Minds (1996)
  19. Vyšší záujem (1996)  
  20. Skala (1996)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.