Jason Gedrick


(Jason Michael Gedroic)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 7.2.1965

Miesto Narodenia: Chicago, Illinois, USA

Herecká Filmografie:

  1. Skating to New York (2013)  
  2. War Flowers (2012)
  3. Last Best Place, The (2012)
  4. Stromček želaní (2012)  
  5. Luck (2011)
  6. Grimm (2011)  
  7. Sinatra Club, The (2010)
  8. Dúha v srdci (2009)
  9. Netvor z púšte (2009)  
  10. Vianočný zbor (2008)
  11. Prepadnutie z hlbín (2008)
  12. Mafiánka (2008)  
  13. Kings of South Beach (2007)  
  14. Windfall (2006)
  15. Túlavý anjel (2006)
  16. Jesus, Mary and Joey (2006)
  17. Dexter (2006)    
  18. Vražedná bleskovka (2005)
  19. Hrozba z temnoty (2005)  
  20. Rande s temnotou (2003)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.