Richard Portnow

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 26.1.1947

Miesto Narodenia: Brooklyn, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Spring Break '83 (2017)
  2. Café Society (2016)
  3. Trumbo (2015)    
  4. In the Dark (2013)  
  5. Oldboy (2013)
  6. Underdogs (2013)
  7. Brass Knuckles (2013)
  8. Hitchcock (2012)  
  9. Slightly Single in L.A. (2012)
  10. Night of Nightmares, A (2012)
  11. Imaginary Friend (2012)
  12. Two Jacks (2012)
  13. Duke (2012)  
  14. Dirty People (2012)
  15. Christmas Pageant, The (2011)
  16. Fourth Noble Truth, The (2011)
  17. Grimm (2011)  
  18. Privileged (2010)
  19. Wish List, The (2010)
  20. Killer by Nature (2010)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.