Chris Bauer


(Mark Christopher Bauer)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 28.10.1966

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Sully (2016)  
  2. Krajina zajtrajška (2015)  
  3. Hawaii 5.0 (2010)  
  4. Sprisahanie (2010)  
  5. Fringe (2008)
  6. True Blood: Pravá krv (2008)    
  7. Guitar, The (2008)
  8. New Amsterdam (2008)
  9. Neal Cassady (2007)
  10. Smith (2006)
  11. Zástavy našich otcov (2006)  
  12. Motelová izba (2006)  
  13. Bernard and Doris (2006)
  14. Notorious Bettie Page, The (2005)  
  15. Exonerated, The (2005)
  16. Zlomené kvety (2005)  
  17. Tilt (2005)
  18. Zločin v sutane (2005)
  19. Majstri hrôzy (2005)
  20. Anatomy of a Breakup (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.