Jan Eliasberg

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Blue Bloods (2010)
  2. Dawsonov svet (1998)  
  3. Any Day Now (1998)
  4. Zajtrajšie noviny (1996)  
  5. Správna päťka (1994)
  6. Úderom polnoci (1992)
  7. Sisters (1991)
  8. Outsiders, The (1990)
  9. Booker (1989)
  10. Wiseguy (1987)
  11. 21 Jump Street (1987)
  12. L.A. Law (1986)
  13. Crime Story (1986)
  14. Miami Vice (1984)
  15. Cagney & Lacey (1982)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.