Sandy Tung

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Alice Upside Down (2007)  
  2. Štvornohý detektív (2006)
  3. Pes futbalista (2004)
  4. Kamoš 2 (1999)
  5. Confessions of a Sexist Pig (1998)
  6. Bratia a vzbúrenci (1991)  
  7. Marriage, A (1983)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.