Milan Cheylov

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Thick as Thieves (1991)
  2. Going Home (1987)
  3. Miracle at Moreaux (1986)
  4. Dream and the Triumph, The (1986)
  5. Oddballs (1984)
  6. Edison Twins, The (1982)
  7. David (1982)

Režijná Filmografie:

  1. Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)
  2. Finder, The (2012)
  3. Touch (2012)  
  4. Rodinka úžasných (2010)  
  5. Event, The (2010)
  6. Law & Order: Los Angeles (2010)
  7. Night and Day (2009)
  8. Terminátor: Príbeh Sáry Connorovej (2008)    
  9. Chuck (2007)
  10. Dexter (2006)    
  11. Prison Break: Útek z väzenia (2005)
  12. Kevin Hill (2004)
  13. Jake 2.0 (2003)  
  14. Nezvestní (2003)
  15. Divoká karta (2003)
  16. Dead Like Me (2003)
  17. Monk (2002)  
  18. Eleventh Hour, The (2002)
  19. Street Time (2002)
  20. Odyssey 5 (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.