Robert Asher

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1915

Zemřel: † 1979

Miesto Narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie

Režijná Filmografie:

  1. Strange Report (1968)
  2. Champions, The (1968)
  3. Prisoner, The (1967)
  4. Press for Time (1966)
  5. Baron, The (1966)
  6. Intelligence Men, The (1965)
  7. Early Bird, The (1965)
  8. Stitch in Time, A (1963)  
  9. Saint, The (1962)  
  10. Na obchôdzke (1962)
  11. Avengers, The (1961)  
  12. Make Mine Mink (1960)
  13. Buldočie plemeno (1960)
  14. Follow a Star (1959)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.