Ward Bond


(Wardell E. Bond)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.4.1903

Zemřel: † 5.11.1960

Miesto Narodenia: Benkelman, Nebraska, USA

Miesto úmrtí: Dallas, Texas, USA

Herecká Filmografie:

  1. Adventures of Errol Flynn, The (2005)
  2. Golden Saddles, Silver Spurs (2000)
  3. Directed by John Ford (1971)
  4. Rio Bravo (1959)  
  5. Alias Jesse James (1959)  
  6. China Doll (1958)
  7. Wings of Eagles, The (1957)    
  8. Wagon Train (1957)
  9. Halliday Brand, The (1957)
  10. Searchers, The (1956)  
  11. Pillars of the Sky (1956)    
  12. Dakota Incident (1956)
  13. Mister Roberts (1955)  
  14. Man Alone, A (1955)    
  15. Long Gray Line, The (1955)
  16. Johnny Guitar (1954)    
  17. Bob Mathias Story, The (1954)
  18. Moonlighter, The (1953)    
  19. Hondo (1953)  
  20. Blowing Wild (1953)    
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.