Ajay Naidu

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 12.2.1972

Miesto Narodenia: Evanston, Illinois, USA

Herecká Filmografie:

  1. Blindspot (2015)  
  2. Dictator, The (2012)    
  3. 3 Days of Normal (2012)
  4. Pia (2010)
  5. Ashes (2010)
  6. Today's Special (2009)
  7. Stream (2009)
  8. Hungry Ghosts, The (2009)
  9. Hotel pre psov (2009)  
  10. Falling Up (2009)  
  11. Cop House (2009)
  12. Bored to Death (2009)
  13. Strokes (2008)
  14. Wrestler (2008)    
  15. Oprávnené vraždy (2008)  
  16. Vydatá nevesta (2008)
  17. Loins of Punjab Presents (2007)
  18. War Within, The (2005)
  19. Perception (2005)
  20. Prachy na dobierku (2005)

Režijná Filmografie:

  1. Ashes (2010)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.