Jacob Vargas

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 18.8.1971

Miesto Narodenia: Michoacan, Mexiko,

Herecká Filmografie:

  1. Colony (2016)
  2. The 33 (2015)  
  3. Nebo nie je výmysel (2014)  
  4. Brass Knuckles (2013)
  5. Go for Sisters (2013)
  6. Water & Power (2012)
  7. Tell-Tale Heart, The (2012)  
  8. Gotten (2012)
  9. Diabol (2010)  
  10. Tom Cool (2009)
  11. Love Lies Bleeding (2008)  
  12. Sleep Dealer (2008)    
  13. Rallye smrti (2008)  
  14. Zabite Bobbyho! (2007)  
  15. Moonlight (2007)
  16. Hory majú oči 2 (2007)  
  17. Už sme doma? (2007)  
  18. Vraždy v Juareze (2006)  
  19. Atentát v Ambassadore (2006)  
  20. TV: The Movie (2006)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.