Robert 'Buzz' Henry

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.9.1931

Zemřel: † 30.9.1971

Miesto Narodenia: Colorado, USA,

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. In Like Flint (1967)  
  2. Tony Rome (1967)  
  3. Waterhole #3 (1967)  
  4. El Dorado (1966)    
  5. Von Ryanov Expres (1965)  
  6. Shenandoah (1965)  
  7. Spencer's Mountain (1963)
  8. Walk with the Damned (1962)
  9. Rise and Fall of Legs Diamond, The (1960)
  10. Útek pred spravodlivosťou (1959)  
  11. Sheepman, The (1958)  
  12. Kovboj (1958)  
  13. Imitation General (1958)
  14. Tonka (1958)
  15. Lawless Eighties, The (1957)
  16. Jubal (1956)  
  17. Texas Lady (1955)  
  18. Indian Fighter, The (1955)  
  19. Road to Denver, The (1955)
  20. Corky and White Shadow (1955)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.