Shashi Kapoor


(Balbir Raj Kapoor)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 18.3.1938

Miesto Narodenia: Kalkata, Britská Indie,

Herecká Filmografie:

  1. Analyzuj znova (2002)  
  2. Side Streets (1998)
  3. Jinnah (1998)
  4. Ghar Bazar (1998)
  5. Gulliverove cesty (1996)  
  6. Vivekananda (1994)
  7. In Custody (1994)
  8. Aag Ka Toofan (1993)
  9. Tauheen (1992)
  10. Akayla (1991)
  11. Raeeszada (1990)
  12. Touhean (1989)
  13. Tauheen (1989)
  14. Oonch Neech Beech (1989)
  15. Meri Zabaan (1989)
  16. Jaaydaad (1989)
  17. Farz Ki Jung (1989)
  18. Clerk (1989)
  19. Hum To Chale Pardes (1988)
  20. Deceivers, The (1988)

Režijná Filmografie:

  1. Ajooba (1991)
  2. Vozvraščenije bagdadskogo vora (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.