Michael Spiller

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1.8.1961

Miesto Narodenia: New Jersey, USA,

Herecká Filmografie:

  1. 63rd Primetime Emmy Awards, The (2011)

Režijná Filmografie:

  1. New Girl (2011)
  2. My Life As an Experiment (2011)
  3. Cougar Town (2009)  
  4. Middle., The (2009)
  5. Ted a spol. (2009)  
  6. Moderná rodina (2009)
  7. Worst Week (2008)
  8. Big Shots (2007)
  9. Big Love (2006)
  10. Jake in Progress (2005)
  11. Life As We Know It (2004)  
  12. Mr. Ed (2004)
  13. Method & Red (2004)
  14. Cracking Up (2004)
  15. Oliver Beene (2003)  
  16. Lucky (2003)
  17. Septuplets (2002)
  18. Greg the Bunny (2002)
  19. Monk (2002)  
  20. Leap of Faith (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.