Brian Caspe

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 11.5.1975

Miesto Narodenia: Santa Cruz, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Úkryt v ZOO (2017)  
  2. V utajení (2017)  
  3. Milada (2017)
  4. Operácia Anthropoid (2016)  
  5. Montenegro (2016)
  6. Taxi 121 (2016)
  7. Underworld: Krvavé vojny (2016)  
  8. Deo raseuteu naitsu (2015)  
  9. Marťan (2015)  
  10. Gangster Ka 2: Afričan (2015)
  11. Karbala (2015)
  12. L'olimpiade nascosta (2012)
  13. Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)  
  14. Psych 9 (2010)  
  15. Solomon Kane (2009)  
  16. Červený barón (2008)  
  17. Wanted (2008)    
  18. Hannibal: Zrodenie zla (2007)  
  19. Letiště (2006)
  20. Zbesilý útek (2006)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.