Gary Jones

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 4.1.1958

Miesto Narodenia: Swansea, Wales, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Šialenci - Príbeh lásky (1991)
  2. Stryker's War (1985)

Režijná Filmografie:

  1. Axe Giant: The Wrath of Paul Bunyan (2013)
  2. Ballistica (2010)
  3. Lightning Strikes (2009)
  4. Xenophobia (2008)
  5. Ghouls (2008)
  6. Boogeyman 3 (2008)  
  7. Raptor Island 2: Raptor Planet (2007)  
  8. Krokodíl 2 (2002)
  9. Spiders (2000)
  10. Sheena (2000)
  11. Miláčik, zmenšil som deti (1997)
  12. Mosquito (1995)  
  13. Xena (1995)
  14. Herkules (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.