Patrick Bergin


(Patrick Connolly Bergin)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.2.1951

Miesto Narodenia: Dublin, Irsko,

Herecká Filmografie:

  1. Free Fire (2016)  
  2. Dance of the Steel Bars (2013)
  3. Songs for Amy (2012)
  4. Wee Man, The (2012)
  5. Shark Week (2012)  
  6. GrindHouse 2wo (2012)
  7. Absolute Fear (2012)
  8. Gallowwalkers (2012)    
  9. Eldorado (2012)
  10. Ľadové peklo (2011)  
  11. Kiss and a Promise, A (2010)
  12. Eva (2009)
  13. Black Pimpernel, The (2007)  
  14. Strength and Honour (2007)
  15. Ghostwood (2006)
  16. Johnny Was (2006)
  17. False Prophets (2006)
  18. Secret of the Cave (2006)
  19. Far Side Of Jericho, The (2006)  
  20. Played (2006)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.