Richard Stanley

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 22.11.1966

Miesto Narodenia: Fishhook, Jihoafrická republika,

Herecká Filmografie:

  1. Europe - 99euro-films 2 (2003)
  2. Ostrov Dr. Moreau (1996)  
  3. Dvanásť opíc (1995)    
  4. Brave (1994)
  5. Dust Devil (1992)  
  6. Hardware (1990)  

Režijná Filmografie:

  1. Profane Exhibit, The (2013)
  2. Theatre Bizarre, The (2011)  
  3. Europe - 99euro-films 2 (2003)
  4. White Darkness, The (2002)
  5. Ostrov Dr. Moreau (1996)  
  6. Brave (1994)
  7. Dust Devil (1992)  
  8. Hardware (1990)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.