Mimi Rogers


(Miriam Spickler)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 27.1.1956

Miesto Narodenia: Coral Gables, Florida, USA

Herecká Filmografie:

  1. Dokonalý svedok s.r.o. (2015)  
  2. Captive (2015)  
  3. Druhá šanca (2012)  
  4. For a Good Time, Call... (2012)
  5. Chudobný ženích (2011)  
  6. Lucky (2011)  
  7. Sins of the Mother (2010)
  8. Order of Chaos (2010)  
  9. Opustená (2010)  
  10. Frozen Kiss (2009)
  11. Falling Up (2009)  
  12. Ničivá smršť (2008)  
  13. Mad Men (2007)
  14. Z ničoho len nič (2006)  
  15. Zlé rozhodnutie (2006)
  16. Loop, The (2006)
  17. Penny sa bojí (2006)  
  18. CollegeHumor Originals (2006)
  19. Nevinnosť na predaj (2005)
  20. Chladnokrvný Stone (2005)  
 

...více

Životopis

Mimi Rogers (vlastním jménem Miriam Spickler) se narodila 27. ledna roku 1956 v Coral Gables na Floridě. Její otec Philips J. Spickler byl žid, který přežil holocaust. Jako „zázračné dítě“ přeskočila několik tříd (v současnosti je členem Mensy) a studia úspěšně ukončila už ve 14 letech, místo chození do školy pracovala jako dobrovolník v různých charitativních organizacích. Se svým prvním manželem Jimem Rogersem se stali členy scientologické církve. Manželství ovšem trvalo pouze tři roky (1977 -1980). Druhým manželem se stal „věhlasný“ Tom Cruise, kterého Mimi rovněž přivedla ke scientologické víře. Bohužel ani jejich manželství nepřesáhlo tři roky (1987 – 1990). V roce 2003 se pak Mimi Rogers provdala do třetice, tentokrát za svého dlouholetého přítele Chrise Ciaffu, se kterým má dvě děti; dceru Lucy a syna Charlese.

Mimi ráda čte a hraje tenis, je vášnivou bojovnicí proti znečišťování planety. Obrovskou zálibu pak našla v hraní pokeru, dokonce v roce 2004 uspěla na profesionálním turnaji World Poker Tour v San José. V současnosti je jednou z tváří propagujících hraní pokeru online po internetu. V březnu 1993 nafotila odvážné snímky pro Playboy. Ve filmovém průmyslu působí Mimi už více než dvacet let, na svém kontě má kolem 50 filmů a seriálů a je oblíbená především pro svou variabilitu a univerzálnost.

V roce 1980 začíná poprvé pokukovat po Hollywoodu, objevuje se v několika malých rolích, ale průlom nastává ve filmu SOMEONE TO WATCH ME po boku Toma Berengera až v roce 1987, tento film jí dostal na výsluní ze kterého dodnes neslezla. Následovaly role ve filmech HIDER IN THE HOUSE, DESPERATE HOURS a THE DOORS. Poté co skončilo její manželství s Tomem Cruisem, zahrála si v lehce erotickém, kontroverzním filmu THE RAPTURE režírovaném Michaelem Tolkinem. Film vyvolal mnoho vášnivých debat o fanatismu a Mimi se stala populární a stále více vyhledávanou herečkou (rovněž jí v té době neuškodilo ani nafocení lechtivých obrázků pro Playboy). Za film rovněž obdržela cenu za nejlepší herečku na Independent Spirit Award.

Mimi šla od role k roli: SHOOTING ELIZABETH, MONKEY TROUBLE, FAR FROM HOME: THE ADVENTURE OF YELLOW DOG nebo FULL BODY MESSAGE je jen malým výčtem filmů ve kterých si zahrála. Rovněž si střihla roli v hitu AUSTIN POWERS : INTERNATIONAL MAN OF MYSTERY, kde hraje paní Kensingtonovou, atraktivní agentku a matku Elizabeth Hurley. Mihla se v populárních seriálech THE X FILES nebo THE LOST SPACE a následovaly role ve filmech: CHARMS FOR THE EASY LIFE, CAVE IN nebo kritikou velmi chválený THE DOOR IN THE FLOOR (natočeném podle knihy Rok Vdovou od slavného spisovatele Johna Irvinga). V poslední době jí můžeme spatřit například v sitcomu THE LOOP. Ačkoliv Mimi už překročila padesátku, patří k nejvíce obsazovaným herečkám v Hollywoodu a vypadá pořád zatraceně sexy.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.