Lizzie Borden


(Linda Elizabeth Borden)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 3.2.1958

Miesto Narodenia: Detroit, Michigan, USA

Herecká Filmografie:

  1. Blank City (2010)
  2. Terror Toons (2002)
  3. Mankillers (1987)

Režijná Filmografie:

  1. Erotique (1994)
  2. Zločiny lásky (1992)
  3. Denníky červených črievičiek (1992)
  4. Monsters (1988)
  5. Born in Flames (1983)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.