Laurent Bouhnik

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 7.4.1961

Miesto Narodenia: Paříž, Francie,

Herecká Filmografie:

  1. Vivante (2002)
  2. Sur un air d'autoroute (2000)
  3. Paddy (1999)
  4. Nulle part ailleurs (1987)

Režijná Filmografie:

  1. Q (2011)  
  2. Suite noire (2009)
  3. Deux l (2001)
  4. Redoutables, Les (2001)
  5. Scénarios sur la drogue (2000)
  6. 1999 Madeleine (1999)
  7. Zonzon (1998)
  8. Un beau jour sans conséquence (1998)
  9. Tout va mâle (1997)
  10. Sélect Hôtel (1996)
  11. Rouge au feu (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.