Carl Bessai

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1966

Miesto Narodenia: Edmonton, Alberta, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Mothers&Daughters (2008)
  2. Lola (2001)

Režijná Filmografie:

  1. Sisters & Brothers (2011)
  2. Repeaters (2010)  
  3. Hiccups (2010)
  4. Fathers & Sons (2010)
  5. Cole (2009)
  6. Mothers&Daughters (2008)
  7. Normal (2007)
  8. Unnatural & Accidental (2006)
  9. Tiene z lesa (2005)  
  10. Emile (2003)
  11. Indie Truth: An Inquiry Into the Documentary (2002)
  12. Lola (2001)
  13. Johnny (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.