Věra Burešová

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Julek (1979)
  2. Poslední růže od Casanovy (1966)
  3. Ikarie XB 1 (1963)
  4. Krkolomná jízda (1962)
  5. Rusalka (1962)
  6. Kde alibi nestačí (1961)  
  7. Strakonický dudák (1955)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.