Joanna Hole

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 1955

Miesto Narodenia: Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Effie Gray (2014)
  2. Cheerful Weather for the Wedding (2012)  
  3. Svetlo v tme (2006)  
  4. Dark Corners (2006)  
  5. Bertie a Elizabeth (2002)
  6. Judge John Deed (2001)
  7. Extremely Dangerous (1999)
  8. Holby City (1999)  
  9. Holding the Baby (1997)
  10. Gold (1997)
  11. Upper Hand, The (1990)
  12. Manageress, The (1989)
  13. Very Peculiar Practice, A (1986)
  14. Tenko (1981)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.