Jeff Rona


(Jeffrey Carl Rona)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 3.3.1957

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Sanctuary: Lisa Gerrard (2006)

Skladateľská Filmografie:

  1. Generation Iron (2014)
  2. Phantom (2013)
  3. Tortured, The (2010)
  4. Persons Unknown (2010)
  5. Chosen One, The (2010)  
  6. Nebezpečná jazda (2008)  
  7. Fear Itself (2008)  
  8. Šepot smrti (2007)  
  9. Sharkwater (2006)
  10. Z lásky k dieťaťu (2006)
  11. Posledné dni planéty Zem (2006)
  12. Brotherhood (2006)
  13. Thousand Roads, A (2005)
  14. Tajomná vražda (2005)  
  15. Tajomná legenda Krvavá Mary (2005)
  16. Quiet, The (2005)  
  17. Hot Properties (2005)
  18. Vrah od Green River (2004)  
  19. Traffic (2004)
  20. Little Black Boot (2004)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.