Jana Janatová

Jana Janatová

Osobnostcsfd.cz

Herečka

1. března, 1968

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2003

Pokračování příště

Seriál - Dokumentární


1988

Cirkus Humberto

Seriál - Rodinný, Drama, Historický


1986

Papilio

Film - Drama


1985

Synové a dcery Jakuba skláře

Seriál - Drama, Historický


1984

My všichni školou povinní

Seriál - Rodinný, Drama


Hostka

1984

Sen mozartovské noci

Seriál - Hudební

Životopis

Jana Janatová, provdaná Havlatová se narodila 1.března 1968 v Benátkách nad Jizerou. Vystudovala balet na Taneční konzervatoři v Praze. Už na konzervatoři se přihlásila na konkurz do TV seriálu MY VŠICHNI ŠKOLOU POVINNÍ (1984), kde se zalíbila režiséru Ludvíku Rážovi a ten ji hned obsadil do role Jitky Povejšové. Potom ji už nic nebránilo, aby se věnovala herecké kariéře. Ovšem svou slibnou kariéru ukončila záhy v roce 1988, kdy si naposled zahrála v TV seriálu CIRKUS HUMBERTO roli Ludmily Karasové.

Její herecká filmografie nebyla nijak velká, za zmínku ještě stojí TV seriál SYNOVÉ A DCERY JAKUBA SKLÁŘE (1985), kde ztvárnila roli Terezky Cirklové a TV film PAPILIO (1986). Po herecké dráze se Jana Janatová dala opět na balet, který také vystudovala a nějaký čas působila v taneční skupině UNO. Byla i sólistkou baletu HD Karlín a trenérkou sportovní gymnastiky SVS SPARTA PRAHA. Trénovala také známého krasobruslaře Tomáše Vernera. Vedla mimo jiné i dramatický kroužek v Sázavě, kde také založila dětské muzikálové divadlo pro které psala i scénáře.

V současné době se věnuje módnímu návrhářství, má vlastní půjčovnu svatebních a společenských šatů v Benešově. Svoje šaty si od roku 2012 navrhuje pod obchodní značkou HJ original. Ve volných chvílích vede kurzy klasického a moderního baletu a španělského tance Flamenco v Benešově.

Jana Janatová-Havlatová žije v Xaverově nedaleko Sázavy spolu se svým manželem Petrem, který podniká v zahradnictví. Spolu mají tři děti, dceru Simonu a syny Petra a Šimona.

Cucina_Rc

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.