Serge Leroy

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 14.5.1937

Zemřel: † 27.5.1993

Miesto Narodenia: Paříž, Francie,

Miesto úmrtí: Paříž, Francie

Herecká Filmografie:

  1. Mataf, Le (1973)  

Režijná Filmografie:

  1. Cahiers bleus, Les (1991)
  2. Une saison de feuilles (1989)
  3. Contrainte par corps (1988)
  4. Siedma veľmoc (1985)
  5. Double face (1985)
  6. Legitímne násilie (1982)  
  7. Pause-café (1981)
  8. Attention, les enfants regardent (1978)  
  9. Héritiers, Les (1977)
  10. Nebezpečný cestujúci (1976)
  11. Traque, La (1975)  
  12. Mataf, Le (1973)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.