Gaby Espino

Gaby Espino

Osobnostcsfd.cz

Herečka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2022

Čtyřicátníci

Film - Komedie


2021

La suerte de Loli

Seriál - Dobrodružný, Komedie, Rodinný


2020

No es lo que parece

Film - Komedie, Romantický


2019

Hra s ohněm

Seriál - Drama

Jesus de Nazaret

Film - Fantasy


2018

¡He Matado a mi Marido!

Film - Komedie, Krimi, Romantický


2015

Desaparecer

Film - Thriller

Lusers, los amigos no se eligen

Film - Dobrodružný, Komedie


2013

Broken Angel

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama, Romantický


2010

Ojo por ojo

Seriál - Telenovela, Drama

Más sabe el diablo: El primer golpe

Film - Krimi, Drama, Akční


2009

V náručí ďábla

Seriál - Telenovela, Drama, Romantický


2008

Pravá tvář vášně

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Telenovela, Thriller, Akční


2006

Elipsis

Film - Krimi, Thriller, Drama

Mundo de fieras

Seriál - Romantický


2005

Mujer de mi hermano, La

Film - Drama

Se solicita príncipe azul

Seriál - Drama, Romantický


2004

Luna, la heredera

Seriál - Drama, Romantický


2003

Rebeca

Seriál - Telenovela, Romantický


2002

González, Las

Seriál


2001

Válka žen

Seriál - Telenovela, Romantický


2000

Amantes de Luna Llena

Seriál


1999

Zamilovaná

Seriál - Telenovela, Drama, Romantický


1997

A todo corazon

Seriál


1990

Nubeluz

Seriál - Rodinný


Hostka

2021

Latin American Music Awards 2021

Seriál - Hudební, Publicistický


2007

Billboard Latin Music Awards 2007

Seriál - Hudební

Životopis

Tato krásná talentovaná herečka a modelka se narodila 15. listopadu 1976 jako Maria Gabriella Espino Rugero. Je nejstarší z pěti dětí, má dva bratry a dvě sestry. Její otec je inženýr a matka publicistka. Gaby už odmalička milovala zvířata, a proto se chtěla stát veterinářkou. Začala veterinu studovat na univerzitě, ale protože už v té době pracovala jako modelka, školu nestíhala a tak po třech semestrech skončila. Dělala mnoho reklam pro firmy jako Pantene, Nestlé, Pepsi, Gastorade, Divijeans, kampaň na kolekci plavek a na pivo Polar. Zahrála se také ve videoklipech slavných zpěváků Flavia Cesara a Luise Fonsiho.

V roce 1995 (bylo jí tehdy 17 let) začala v Miami uvádět show pro teenagery NUBELUZ. Absolvovala mnoho kurzů herectví, divadla, zpěvu a tance. Roku 1996 si přibrala další show pod názvem Lo Ultimo, kterou uváděla až do roku 2002. Díky svému talentu získala jednu z hlavních rolí v telenovele A TODO CORAZÓN, a poté se objevila v sérii ASI ES LA VIDA (Venezuelská obdoba O čem se nemluví, kterou vysílá TV Romantica). Poté získala hlavní roli v telenovele ENAMORADA (Zamilovaná, vysílá TV Romantica). Tato role ji proslavila po celé jižní Americe a USA. Následovala role v dalším mega úspěšném seriálu AMANTES DE LUNA LLENA. Zde představovala Abril, veselou a bláznivou dívku. V GUERRA DE MUJERES (Válka žen) pro ni byla jako stvořená hlavní role Yubirí. Partnerem jí byl Jorge Reyes, a protože to mezi nimi pořádně jiskřilo, úspěch po celém světě byl zaručen. Kombinace Gaby a Jorgeho se zopakovala v LAS GONZÁLEZ. V roce 2004 si Gaby odběhla do Kolumbie natočit telenovelu LUNA, LA HEREDERA. Jejího partnera Mauricia hraje oblíbený zpěvák Christian Meier. U nás je známá z telenovel PRAVÁ TVÁŘ VÁŠNĚ a V NÁRUČÍ ĎÁBLA. Nyní Gaby hraje v telenovele SIN VERGUENZA.

Gaby získala rovněž mnoho hereckých cen. Nejvíce za telenovely Enamorada (5 cen) a Guerra de Mujeres (6 cen). Cenu má také za Amantes de luna llena a za Rebecu. Nedávno jí do sbírky přibyla také cena za její nejnovější telenovelu Luna, la heredera.

Dlouhých pět let byl její velkou láskou Juan Alfonso Baptista, zvaný „El Gato“. Hráli spolu hned ve třech telenovelách. Gaby věřila, že je mužem jejího života. Pak se s ní ale rozešel a utěšoval ji Jorge Reyes. Vztah ale nevydržel déle než několik měsíců a Gaby učaroval její trenér, model Raul Oliva. V roce 2003 se dokonce měli brát. Pár měsíců před svatbou se ale rozešli a Gaby skončila v náruči svého kolegy z telenovely Rebeca - Pabla Montera. Románek netrval dlouho, ale tentokrát to byl Pablo, kdo skončil se zlomeným srdcem. Gaby ho vyměnila za proslulého svůdníka Ricarda Alama, který v Rebece rovněž hrál. Dne 26. května se Gaby provdala za Cristobala Landera, se kterým má dceru Orianu.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.