Urmila Matondkar

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 4.2.1974

Miesto Narodenia: Mumbaí (Bombaj), Indie,

Herecká Filmografie:

  1. Delhi Safari (2012)
  2. Not a Love Story (2011)
  3. EMI (2008)
  4. Karzzzz (2008)
  5. Ram Gopal Varma Ki Aag (2007)
  6. Om Shanti Om (2007)
  7. Speed (2007)
  8. Bas Ek Pal (2006)
  9. Banaras (2006)
  10. Maine Gandhi Ko Nahin Mara (2005)
  11. Naina (2005)
  12. Ek Hasina Thi (2004)  
  13. Tehzeeb (2003)
  14. Bhoot (2003)
  15. Pinjar (2003)
  16. Om Jai Jagadish (2002)
  17. Company (2002)
  18. Deewangee (2002)
  19. Pyaar Tune Kya Kiya... (2001)
  20. Lajja (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.