Allan Harmon

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Wolf Canyon (2009)
  2. Power of Attorney (1995)

Režijná Filmografie:

  1. Wolf Canyon (2009)
  2. Oklamaná dôvera (2009)  
  3. V osídlach vášne (2007)
  4. Oči vraha (2007)
  5. Afghan Knights (2007)
  6. Andromeda (2000)
  7. Night Man (1997)
  8. Material World (1990)
  9. Police Academy (1988)
  10. Street Legal (1987)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.