Govind Nihalani

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 19.8.1940

Miesto Narodenia: Karáčí, Britská Indie (nyní Pákistán),

Režijná Filmografie:

  1. Dev (2004)
  2. Deham (2001)
  3. Thakshak (1999)
  4. Hazaar Chaurasi Ki Maa (1998)
  5. Sanshodhan (1996)
  6. Droh Kaal (1994)
  7. Pita (1991)
  8. Jazeere (1991)
  9. Drishti (1990)
  10. Tamas (1986)
  11. Aghaat (1985)
  12. Party (1984)
  13. Ardh Satya (1983)
  14. Vijeta (1982)
  15. Aakrosh (1980)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.