Howard Deutch

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 14.9.1950

Miesto Narodenia: New York, USA,

Herecká Filmografie:

  1. Intimate Portrait: Lea Thompson (1998)

Režijná Filmografie:

  1. Wild Oats (2013)
  2. Jane by Design (2011)  
  3. Zmena je život (2010)
  4. True Blood: Pravá krv (2008)    
  5. Big Love (2006)
  6. Môj sused zabijak 2 (2004)  
  7. Watching Ellie (2002)
  8. Gleason (2002)
  9. Electric (2002)
  10. Náhradníci (2000)  
  11. Family Affair (2000)
  12. Správna dvojka II (1998)
  13. Caroline in the City (1995)
  14. Daj si pohov, kamoš! 2 (1995)  
  15. Kšefty s otcom (1994)  
  16. Článok 99 (1992)  
  17. Melrose Place (1992)  
  18. Príbehy zo záhrobia (1989)
  19. Veľkolepá príroda (1988)  
  20. Báječná chvíľa (1987)  
 

...více

Životopis

Howard Deutch vystudoval George W. Hewlett High School a poté navštěvoval státní univerzitu v Ohaiu. Svou kariéru zahájil v reklamním oddělení United Artists Records, kde byl jeho otec (Murray Deutch) prezidentem společnosti.

Deutch režíroval hudební videa pro umělce, jako je Billy Idol ("Flesh for Fantasy") a Billy Joel ("Keeping the Faith"). Během nátačení filmu BÁJEČNÁ CHVÍLE se seznámil se svou manželkou (Lea Thompson), kterou poté obsadil také do filmu ČLÁNEK 99.

V roce 1991 získal Deutch cenu ACE za režii série PŘÍBĚHŮ ZE ZÁHROBÍ a v roce 2003 byl nominován na cenu DGA za režijní úspěch v životopisném filmu JACKIE GLEASON.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.