Roger Christian

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1944

Miesto Narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Making of 'Bandido', The (2003)
  2. Beast Within: The Making of 'Alien', The (2003)
  3. Battlefield Earth: Evolution & Creation (2000)

Režijná Filmografie:

  1. Prisoners of the Sun (2013)
  2. pracovní (2013)
  3. Stranded (2012)
  4. Bandido (2004)
  5. American Daylight (2004)
  6. Bojisko Zem (2000)    
  7. Ničiteľ (1997)
  8. Underworld (1996)
  9. Ľudská bomba (1996)  
  10. Nostradamus (1994)  
  11. Starship (1984)
  12. Sender, The (1982)
  13. Dollar Bottom, The (1981)
  14. Black Angel (1979)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.