Brian Sheesley

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. Dan Vs. (2010)
  2. Evil Con Carne (2003)
  3. Grim & Evil (2001)
  4. Baby Blues (2000)
  5. Futurama (1999)
  6. King of the Hill (1997)
  7. Critic, The (1994)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.