Chris Martin

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 17.1.1975

Miesto Narodenia: Burnaby, Britská Kolumbie, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Navždy mladá (2015)  
  2. Upírske denníky (2009)  
  3. Unquiet, The (2008)
  4. Chaos Theory (2008)
  5. Votrelci vs. Predátor 2 (2007)  
  6. Heartland (2007)
  7. Psych, s. r. o. (2006)
  8. Lincoln Heights (2006)
  9. Shark (2006)
  10. Robson Arms (2005)
  11. Ničivá sopka (2005)  
  12. Intelligence (2005)
  13. Veronika Marsová (2004)  
  14. Pomsta ženy (2004)  
  15. North Shore (2004)
  16. L Word, The (2004)  
  17. DeMarco Affairs (2004)
  18. Tru Calling (2003)  
  19. NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003)      
  20. Hotel (2003)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.