Dakin Matthews


(Melvin Richard Matthews)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 7.11.1940

Miesto Narodenia: Oakland, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Most špionov (2015)  
  2. Lincoln (2012)    
  3. Orol Deviatej légie (2011)  
  4. Skutočná guráž (2010)  
  5. True Blood: Pravá krv (2008)    
  6. Teória veľkého tresku (2007)      
  7. Shark (2006)
  8. Dexter (2006)    
  9. Jake in Progress (2005)
  10. Uzavretý prípad (2005)
  11. Médium (2005)
  12. Zúfalé manželky (2004)
  13. Huff (2004)
  14. Jack & Bobby (2004)
  15. Bostonské zločiny (2004)  
  16. Dr. House (2004)  
  17. Carnivàle (2003)
  18. The Lyon's Den (2003)
  19. Pokušenie (2003)  
  20. Rodinná záležitosť (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.