Michael Lange


(Michael Randall Lange)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1.3.1950

Režijná Filmografie:

  1. Underemployed (2012)
  2. Switched at Birth (2011)  
  3. Cesta do minulosti (2011)  
  4. Drop Dead Diva (2009)  
  5. Sexi špinavé prachy (2007)  
  6. Bratia a sestry (2006)  
  7. Mestečko Heuréka (2006)  
  8. Point Pleasant (2005)
  9. O.C. California (2003)  
  10. Miss Match (2003)
  11. Everwood (2002)
  12. Do Over (2002)
  13. Možno som to ja (2001)
  14. Special Unit 2 (2001)
  15. Pasadena (2001)  
  16. Moderní piráti (2001)
  17. Tucker (2000)
  18. Titans (2000)
  19. Praktikantka (2000)
  20. Križovatky medicíny (2000)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.