Jafar Panahi

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 11.7.1960

Miesto Narodenia: Mianeh, Irán,

Herecká Filmografie:

  1. Taxi Teherán (2015)  
  2. Pardé (2013)
  3. In film nist (2010)
  4. Cercle vicieux (2010)
  5. L'Iran: une révolution cinématographique (2006)
  6. Friendly Persuasion: Iranian Cinema After the 1979 Revolution (2000)
  7. Safari be Diare Mosafer (1993)

Režijná Filmografie:

  1. Taxi Teherán (2015)  
  2. Pardé (2013)
  3. In film nist (2010)
  4. Offside (2006)    
  5. Talaye sorkh (2003)
  6. Dayereh (2000)
  7. Ardekoul (1997)
  8. Ayneh (1997)
  9. Badkonake sefid (1995)  
  10. Doust (1992)
  11. Akharin emtehan (1992)
  12. Kish (1991)
  13. Yarali bashlar (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.