Sandy Smolan

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Režijná Filmografie:

  1. In Gayle We Trust (2009)
  2. Eli Stone (2008)
  3. October Road (2007)  
  4. Bratia a sestry (2006)  
  5. Beach Girls (2005)
  6. Zimný raj (2004)
  7. One Tree Hill (2003)
  8. Miss Match (2003)
  9. O.C. California (2003)  
  10. Everwood (2002)
  11. Lovkyne (2000)
  12. Ed (2000)
  13. District (2000)
  14. Beggars and Choosers (1999)
  15. Ally (1999)
  16. Pustatina (1999)
  17. Jack a Jill (1999)
  18. Now and Again (1999)
  19. Loď lásky (1998)  
  20. Legacy (1998)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.