Zuzana Opršalová

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Vánoce s Alžbětou (1968)  
  2. Čekají na Godota (1966)
  3. Předpověď: nula (1966)
  4. Zločin v dívčí škole (1965)
  5. Místo v houfu (1964)
  6. Konkurs (1963)
  7. Černý Petr (1963)  
  8. Lichá středa (1963)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.