Gordon Chan

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1.1.1960

Herecká Filmografie:

  1. Ngor yiu sing ming (2006)
  2. Shuang long hui (1992)  

Režijná Filmografie:

  1. Si da ming bu 3 (2014)  
  2. Si da ming fu II (2013)  
  3. Sei Dai Ming Pu (2012)
  4. Hua Bi (2011)
  5. King of Fighters, The (2010)
  6. Hua pi (2008)  
  7. Ji jern mo lai (2006)
  8. Saam fun chung sin saan (2006)
  9. Kung Fu Master (2005)  
  10. A1 tou tiao (2004)
  11. Medailón (2003)  
  12. Liu sue oi seung mau (2003)
  13. New Option, The (2002)
  14. Luen chin chung sing (2000)
  15. Gongyuan 2000 nian (2000)
  16. Yeshou xingjing (1998)
  17. Fei hu (1996)
  18. Blesk (1995)  
  19. Jin xiu qian cheng (1994)
  20. Jing wu ying xiong (1994)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.