Damian Harris

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 2.8.1958

Miesto Narodenia: Anglie, Velká Británie,

Herecká Filmografie:

  1. Otley (1968)  

Režijná Filmografie:

  1. Gardens of the Night (2008)  
  2. Stopy vraha (2000)
  3. Sins of the City (1998)
  4. Strangers (1996)
  5. Luhári (1995)
  6. Oklamaná (1991)  
  7. Spis o Ráchel (1989)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.